Odensala skola söker idrottslärare

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Odensala skola är en liten en- parallellig F-6 skola med ca 165 elever. Skolan ligger lantligt men endast 5 km från Märsta. Vår stora fina skolgård inbjuder till aktiva raster.

Arbetsuppgifter

Undervisa i idrott på mellanstadiet två dagar/vecka, ca 20%.

Kvalifikationer

Du behöver ha erfarenhet av att undervisa i idrott och av att leda grupper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du är utbildad lärare i idrott.

Detaljer

  • Arbetsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Deltid
  • Tillträde: Omgående
  • Varaktighet: 3-6 månader
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Erika Björklund, Rektor
Telefon: 08-597 835 50
Mobil: 073-666 33 67
E-post: erika.bjorklund@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Sista ansökningsdatum: 2020-01-19

Ange referensnummer: A925663

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.