Arbetlsagutvecklare

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan. Vi vill att det ska vara roligt, spännande och utvecklande för barnen att komma till oss och att föräldrarna ska känna sig trygga och nöjda när de lämnar sina barn. Vi vill att barnen ska få en inspirerande miljö utifrån sin mognadsnivå med så få avbrott i leken som möjligt och gott om tid att öva och pröva det som intresserar dem. Vi vill också att barnen ska få ett rikt språk och därför är musik, rörelse, drama och skapande viktigt. Lek och lärande går i varandra och vi vuxna stimulerar barnen till att våga pröva nya utmaningar och vilja forska vidare. Från och med kommande termin kommer förskolorna Björken och Tallholma bilda en ny enhet. Vi kommer sträva efter att arbeta med reflektion som det viktigaste arbetsredskapet. Vi tror att vi pedagoger och organisation behöver få en ytterligare förståelse om oss själva för att i förlängningen kunna möta barnen utifrån en medvetenhet kring olika maktstrukturer.

Arbetsuppgifter

- leda arbetslagsreflektioner - gå in och coacha enskilda pedagoger - vägleda arbetslag utifrån arbetslagsutvecklingsforskning

Kvalifikationer

Erfarenhet gällande: - att leda arbetslagsreflektioner - att gå in och coacha enskilda pedagoger - att vägleda arbetslag utifrån arbetslagsutvecklingsforskning

Detaljer

  • Arbetsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Deltid
  • Tillträde:
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Niklas Brånn, Förskolechef Brage förskola
Telefon: 08-59783080

Facklig(a) företrädare

Sista ansökningsdatum: 2020-05-29

Ange referensnummer: A956195

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.