Resurs i klass

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan. Sätunaskolan är en skola med ca 350 elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger belägen i centrala Märsta nära buss- och tågstation. Sätunaskolan är en skola som har ett stort fokus på att utveckla lärmiljöer så att undervisningen möter alla elever. Hos oss får eleverna utvecklas, känna trygghet och lära för framtiden. På vår skola ska eleverna få goda kunskaper och lära i en stimulerande miljö. Genom engagerade, inspirerande och kompetenta pedagoger skapar vi förutsättningar för varje barn att få tilltro till sin egen förmåga att lyckas och skapa nyfikenhet inför nya kunskaper. Sätunaskolan ska vara en trivsam och trygg arbetsplats för både elever och personal, en plats där alla är medskapande till utveckling och lärande.

Arbetsuppgifter

Tycker du om att arbeta med barn och ungdomar? Tar du dig an utmaningar med intentionen av att lyckas? Vill du vara en del av vår skola och vår skolutveckling? Då ska du söka jobb hos oss! Vi behöver en resurs på mellanstadiet och söker nu en engagerad person som vill arbeta i skolans värld.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har erfarenhet av att ha arbetat i skola som resurs/elevassistent samt att du lägger stor vikt på att skapa goda relationer med såväl elever som vårdnadshavare och medarbetare.

Detaljer

  • Arbetsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde:
  • Varaktighet: 3-6 månader
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Anneli Hultin, Rektor
Telefon: 08 591 26733
Mobil: 073 661 05 83
E-post: anneli.hultin@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Fackliga företrädare, Se www.sigtuna.se/facklig

Sista ansökningsdatum: 2020-02-29

Ange referensnummer: A933979

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.