Kock

Arbetsplatsen

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun. MatEnheten lagar mat och ger service till de flesta av kommunens skolor och förskolor. Verksamheten bedrivs som en intraprenad och omfattar ca 85 % av kommunens totala matproduktion.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en kock som kommer att vara anställd inom MatEnheten och ha sin arbetsplats i ett kök på en skola. Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter i köket, såsom planering och tillagning av frukost, lunch och mellanmål, varuplock och servering i lunchbuffé. Vi söker dig som är engagerad, älskar att ge service och har en vilja att utveckla måltiderna i skolan. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du lagar och serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa. Du har barnens bästa i fokus i alla lägen. Förutom ovan nämnda arbetsuppgifter ingår även dokumentation av egenkontroll och beställning via dator.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person som delar Sigtuna kommuns värdegrund, har relevant kompetens samt personlig lämplighet. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och har självklart måltidsupplevelsen i fokus. Krav är att du ska ha gått restaurangprogrammet på gymnasiet eller ha annan utbildning/erfarenhet som kan ses som likvärdig (bedömningen görs av ansvarig rekryterare). Det är meriterande om du har flerårig erfarenhet av tillagning av mat till skola/förskola. Vi anser det som en självklarhet att du har utbildning och erfarenhet av egenkontroll, vilket ska styrkas med dokumentation. Lika självklart är det också att du kan säkerställa att all mat vi serverar våra gäster är säker och av god kvalitet. Allergikostutbildning och erfarenhet av kostdataprogrammet Mashie är också meriterande. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav för att kunna garantera att rätt mat serveras till rätt barn. Bra kommunikation mellan kök och pedagoger är en förutsättning för säker mathantering.

Detaljer

  • Arbetsform: Tidsbegränsad anställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs.
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Varaktighet: 6 månader eller längre. vikariat
  • Arbetstid: Dagtid
  • Antal platser: 1

Kontaktperson(er)

Åsa Ericsson, Områdeschef
Telefon: 08-591 266 69
E-post: asa.ericsson@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare

Karolina Grissander, Förskollärare
Mobil: 073 666 34 35
E-post: karolina.grissander@sigtuna.se

Sista ansökningsdatum: 2019-11-10

Ange referensnummer: A910521

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Läs gärna mer om våra förmåner: https://www.sigtuna.se/sv/Om-Sigtuna-kommun/lediga-jobb/Formaner-for-dig-som-anstalld-i-Sigtuna-kommun/ Utdrag från belastningsregistret ska kunna uppvisas. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Hjälpte informationen på denna sidan dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller hittar fel på denna sida. Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här:

Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.