Publicerad:

Sommarlov på Kulturskolan!

Det är semestertider och sommarlov men kurskatalogen är öppen hela sommaren!

Sök och boka ledig plats i vår kurskatalog  Det är ångerrätt ända fram till dagen före terminsstart. Höstterminen börjar vecka 35.

Hittar du ingen ledig plats idag så rekommenderar vi att man går in vid flera tillfällen i kurskatalogen. Det kan bli nya lediga platser om någon avslutar sin plats mitt i sommaren eller i höst när lärarna är tillbaka från sommarlovet. Om restriktionerna tillåter så kan vi då även utöka platserna i vissa dansgrupper.

Observera att intresseanmälan inte är en köplats, men vi har då i höst möjlighet att kontakta er om vi vet att det kommer bli en plats ledig som vi kan erbjuda er.

Nu stänger Kulturskolans admininstration och öppnar igen onsdagen den 4 augusti. Dansadmininstrationen öppnar den 10 augusti då även lärarna är tillbaka från sommarlovet!

Kulturskolan planerar att ha Öppet hus (ämnesdemonstration) mellan kl 18.00-20.00 torsdagen den 26 augusti. Om restriktionerna tillåter så får man då prova på att spela på de olika instrumenten. Kvällen vänder sig till skolbarn (6-19 år)!

Tills dess så önskar vi er alla en riktigt skön sommar!