Publicerad:

Skolföreställningar på Kulturum under vecka 12

Som vi har längtat! Förra året så kunde vi inte pga covid-läget inte ha någon publik till våra årliga skolföreställningar men i år kör vi ”som vanligt” på Kulturum igen!

”Lajbans tjolahopp” med Kulturskolan!

Idag fredag så genrepas det på Kulturum med Kulturskolans lärare; Maria Edin, Joanna Gomes, Lisa Sterner, Lena Bodén, Lennart Strandh, Nina Gleiss, Helena Gillemyr, Ulrik Bodén och Fredrik Lindberg.

Nästa vecka så kör vi igång!

På måndagen den 21/3 så kommer elever från årskurs 2 från olika skolor och skolklasserna uppträder för varandra med de danser de tränat på med kompanjonlärare från Kulturskolan och sjunger sångerna som alla klasser övat på.

På tisdagen 22/3 så är det elever från årskurs 1 och på onsdagen så kommer förskoleklasser och bjuds på en föreställning av Kulturskolans lärare där vi sjunger sångerna som alla klasser har övat på.

På torsdagen 23/4 så kommer elever från årskurs 2 och 3 som inte har haft kompanjonundervisning under läsåret utan istället får se några av våra ämneselever som uppträder tillsammans med Kulturskolans lärare.

Medverkande förutom Kulturskolans lärare är kören Sångfåglarna, stråkorkestern Nerstråket och dans- och teatergruppen Dig-it samt en trumpetelev.