Publicerad:

Kurserbjudan till befintliga elever inför hösterminen

Den 17 maj skickade vi ut kurserbjudande via StudyAlong till befintliga elevers vårdnadshavare. Vi ber alla vårdnadshavare att senast den 31 maj antingen boka eller ta bort höstens kurs som syns när man är inloggad som vårdnadshavare på www.studyalong.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Nu är det dags att bekräfta/boka din kursplats på Sigtuna Kulturskola för höstterminen 2021!

Kulturskolan är medvetna om rådande restriktioner men vi planerar utifrån att vi ska kunna undervisa utifrån rådande situation. Vi kommer att följa folkhälsomyndigheten och kommunens rekommendationer och kontaktar er om situationen förändras.

Om du vill ha platsen som din lärare reserverat åt dig ska du boka kursplatsen senast den 31 maj 2021. Efter det datumet kan annars platsen släppas till kurskatalogen och bli tillgänglig för andra sökande. Kurskatalogen för höstterminen 2021 öppnar den 8 juni kl 08.00.

Observera att din lektionstid, plats och lärare kan komma att justeras ändå fram till terminsstart vecka 35. Om du bokar platsen nu så har du ångerrätt fram till dagen före kursstart.

För att köpa din plats:

  1. Logga in på ditt vårdnadshavarkonto (inte ditt barns konto) på www.studyalong.se (obs det går tyvärr inte att boka platsen via appen). Det går att logga in med mobilt bankid.
  2. Välj de kurser du vill fortsätta på genom att klicka på ”lägg i kundvagnen”.
  3. Kurser du inte vill fortsätta på, tar du bort genom att klicka ”Ta bort”
  4. Kontrollera dina kontaktuppgifter (epost och mobilnummer)– klicka på pilen som finns i högra hörnet vid ditt användarnamn, välj ”konto”. Uppdatera uppgifterna, samt spara. Observera att adressen är kopplad mot skatteverket och därför inte går att ändra på själv.
  5. När du har lagt alla dina kurser du vill ha i kundvagnen så gå till ”Min varukorg” och klicka på ”Gå vidare” för att godkänna betalningssättet faktura.
  6. För att slutföra bokningen så måste ni bocka för att ni har läst och accepterat användarvillkoren. Avsluta med att klicka på ”Slutför bokning”. Kursen är nu bokad. Du får då en bekräftelse från StudyAlong via epost.

Betalningsvillkor

Fakturering av kursavgift för höstterminen 2021 planeras till september/oktober 2021.

Betalningsvillkor samt villkor för att avboka en köpt kurs hittar du högst upp under ”Villkor” i StudyAlong Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och under Regler och avgifter.