Publicerad:

Boka senast 5/12!

Nu är det dags att bekräfta/boka din kursplats för vårterminen 2022!

Vårterminen startar vecka 3 om din lärare inte har meddelat annat.

Om du vill ha platsen som din lärare reserverat åt dig ska du boka kursplatsen senast den 5 december 2021. Efter det datumet kan platsen släppas till kurskatalogen och bli tillgänglig för andra sökande. Kurskatalogen för vårterminen 2022 öppnar den 10 december kl 08.00.

Observera att din lektionstid, plats och lärare kan komma att justeras ända fram till terminsstart. Om du bokar platsen nu har du ångerrätt fram till dagen före andra lektionen.

För att köpa din plats:

  1. Logga in på ditt vårdnadshavarkonto (inte ditt barns konto) på www.studyalong.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (obs det går tyvärr inte att boka platsen via appen). Det går att logga in med mobilt bankid.
  2. Välj de kurser du vill fortsätta på genom att klicka på ”lägg i kundvagnen”.
  3. Kurser du inte vill fortsätta på, tar du bort genom att klicka ”Ta bort”
  4. Kontrollera dina kontaktuppgifter (epost och mobilnummer)– klicka på pilen som finns i högra hörnet vid ditt användarnamn, välj ”konto”. Uppdatera uppgifterna, samt spara. Observera att adressen är kopplad mot skatteverket och därför inte går att ändra på själv.
  5. När du har lagt alla dina kurser du vill ha i kundvagnen så gå till ”Min varukorg” och klicka på ”Gå vidare” för att godkänna betalningssättet faktura.
  6. För att slutföra bokningen så måste ni bocka för att ni har läst och accepterat användarvillkoren. Avsluta med att klicka på ”Slutför bokning”. Kursen är nu bokad. Du får då en bekräftelse från StudyAlong via epost.
  7. Kontrollera under ”Mina barn” att ditt barns skola/årskurs stämmer för nästa termin.

Betalningsvillkor

Fakturering av kursavgift för vårterminen 2022 planeras till februari 2022.

Betalningsvillkor samt villkor för att avboka en köpt kurs hittar du högst upp under ”Villkor” i StudyAlong Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och under Regler och avgifter.