Publicerad:

Boka senast 4/12!

Nu är det dags att bekräfta/boka din kursplats för vårterminen 2023!

Vårterminen startar vecka 3 om din lärare inte har meddelat annat.

Om du vill ha platsen som din lärare reserverat åt dig, ska du boka kursplatsen senast den 4 december. Efter det datumet kan platsen släppas till kurskatalogen och bli tillgänglig för andra sökande. Kurskatalogen för vårterminen 2023 öppnar den 9 december kl 08.00.

Observera att din lektionstid, plats och lärare kan komma att justeras ända fram till terminsstart. Om du bokar platsen nu har du ångerrätt fram till dagen före andra lektionen.

För att köpa din plats:

  1. Logga in på vårdnadshavarkonto (inte ditt barns konto) på www.studyalong.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (obs det går tyvärr inte att boka platsen via appen). Det går att logga in med mobilt bankid.
  2. Välj de kurser du vill fortsätta på genom att klicka på ”lägg i kundvagnen”.
  3. Kurser du inte vill fortsätta på, tar du bort genom att klicka ”Ta bort”.
  4. Kontrollera kontaktuppgifter (epost och mobilnummer)– klicka på pilen som finns i högra hörnet vid ditt användarnamn, välj ”konto”. Uppdatera uppgifterna, samt spara. Observera att adressen är kopplad mot skatteverket och därför inte går att ändra på själv.
  5. När alla kurser lagts i kundvagnen så gå till ”Min varukorg” och klicka på ”Gå vidare” för att godkänna betalningssättet faktura.
  6. För att slutföra bokningen, klicka i rutan att ni har läst och accepterat användarvillkoren. Avsluta med att klicka på ”Slutför bokning”. Kursen är nu bokad. En bekräftelse kommer från StudyAlong via epost. Titta i din skräpkorg om den inte kommit till din inkorg.
  7. Kontrollera under ”Mina barn” att ditt barns skola/årskurs stämmer för nästa termin.

Betalningsvillkor

Fakturering av kursavgift för vårterminen 2023 planeras till februari 2023.

Betalningsvillkor samt villkor för att avboka en köpt kurs står högst upp under ”Villkor” i StudyAlong Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och under Regler och avgifter.

Appen

Ladda gärna ner appen "StudyAlong". Då kan du vara inloggad och lätt ta del av information samt frånvaroanmäla på ett enkelt sätt.