Boka din kursplats senast 6 december 2020!

Nu är det dags att bekräfta/boka din kursplats på Sigtuna Kulturskola för vårterminen 2021!

Kulturskolan är medvetna om rådande restriktioner men vi planerar utifrån att vi ska kunna undervisa som vanligt i januari 2021. Vi kommer att följa folkhälsomyndigheten och kommunens rekommendationer och kontaktar er om situationen förändras.

Om du vill ha platsen som din lärare reserverat åt dig ska du boka kursplatsen senast den 6 december 2020. Efter det datumet kan annars platsen släppas till kurskatalogen och bli tillgänglig för andra sökande. Kurskatalogen för vårterminen 2021 öppnar den 14 december kl 08.00.

Observera att din lektionstid, plats och lärare kan komma att justeras ändå fram till terminsstart vecka 3. Om du bokar platsen nu så har du ångerrätt fram till dagen före kursstart.

För att köpa din plats:

  1. Logga in på ditt vårdnadshavarkonto (inte ditt barns konto) på www.studyalong.se (obs det går tyvärr inte att boka platsen via appen). Det går att logga in med mobilt bankid.
  2. Välj de kurser du vill fortsätta på genom att klicka på ”lägg i kundvagnen”.
  3. Kurser du inte vill fortsätta på, tar du bort genom att klicka ”Ta bort”
  4. Kontrollera dina kontaktuppgifter (epost och mobilnummer)– klicka på pilen som finns i högra hörnet vid ditt användarnamn, välj ”konto”. Uppdatera uppgifterna, samt spara. Observera att adressen är kopplad mot skatteverket och därför inte går att ändra på själv.
  5. När du har lagt alla dina kurser du vill ha i kundvagnen så gå till ”Min varukorg” och klicka på ”Gå vidare” för att godkänna betalningssättet faktura.
  6. För att slutföra bokningen så måste ni bocka för att ni har läst och accepterat användarvillkoren. Avsluta med att klicka på ”Slutför bokning”. Kursen är nu bokad. Du får då en bekräftelse från StudyAlong via epost.

Betalningsvillkor

Fakturering av kursavgift för vårterminen 2021 planeras till februari 2021.

Betalningsvillkor samt villkor för att avboka en köpt kurs hittar du högst upp under ”Villkor” i StudyAlong och på www.sigtuna.se/kulturskolan under Regler och avgifter.

Vänliga hälsningar

Sigtuna Kulturskola

E-post: kulturskolan@sigtuna.se

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Meddela fel på sidan

Här kan du meddela om du saknar något eller om du hittat ett fel på denna sida.


Jag vill ha svar till min e-postadress. Obligatoriskt om du vill få ett svar.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling.