Välkommen till Frukostklubben

Välkommen till Frukostklubben den 23 februari. Den här gången håller vi till i snabbväxande Rosersbergs logistikområde och får veta mera om vad som är på gång i området.

Nordic Wellnes

Foto: Nordic Wellnes

Thomas Cassel, affärsutvecklare i Explore Arlandastad, ger en kort dragning om de projekt som de arbetar med inom Arlandastad Group. Det handlar om allt från planerna på ett internationellt kongresscenter till etablering av molntjänstföretag.

En stor aktör i Rosersberg är den privatägda bygg- och fastighetskoncernen Kilenkrysset. Andreas Lenander, transaktions- och finanschef på Kilenkrysset berättar om deras verksamhet i området och vad som händer härnäst.

Sigtuna kommuns samhällsbyggnadskontor finns på plats för att berätta och svara på frågor kring områdets utveckling. Vi får också träffa Sigtuna kommuns nya trygghetschef Christian Moussa som eftersträvar ett nära samarbete med det lokala näringslivet.

Och för er som ännu inte besökt Nordic Wellness Rosersbergs 3 000 kvadratmeter stora träningsanläggning är det här ett ypperligt tillfälle att göra det!

Antalet platser är begränsat så boka din plats redan nu.

Datumen för frukostklubben 2024:

22 mars, 19 april, 24 maj, 14 juni

23 augusti, 20 september, 25 oktober, 22 november

Anmälan

Eventet är fullbokat. Om du vill ställa dig på väntelistan är du välkommen att mejla oss.