Cirkus Cirkör: Extra allt

Extra allt är precis vad det låter som: en färgstark, sprakande cirkusfest som inte snålar med toppingen!

Tre glada personer i färgglada kläder står mitt i ett regn av konfetti

Fotograf: Carlos Zaya

I Jesper Nikolajeffs regi följer vi med när tre karaktärer kliver in i cirkustältet och finner en värld där alla helt och hållet får vara sig själva. Med jonglering, lindans och akrobatik lyfter vi varandras olikheter och lär oss att inte be om ursäkt för det som gör oss unika.

Showen passar alla åldrar, är ordlös och fungerar utmärkt för personer med olika språkbakgrunder.

Extra allt avslutar Höstmarknaden på Valsta torg som äger rum under dagen.

Arrangör: Sigtuna kommun i samarbete med SigtunaHem, Vi är Valsta, Trygg i Märsta och Hyresgästföreningen.

Biljetter

Showen är gratis men du behöver en fribiljett. Du kan förboka din fribiljett via Nortic.se Länk till annan webbplats. eller hämta den hos Fritidsbankens lånebod på Valsta torg i samband med Höstmarknaden.

Direktlänk till biljettsida på Nortic.se; https://www.nortic.se/ticket/show/240667 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Medverkande

Anna Saskia Stickler
Jonas Alich
Carlotta Rositano

Konstnärligt team

Idé & regi: Jesper Nikolajeff
Kostym & scenografi: Saara Ahola
Musik: Fabian Kazen Nikolajeff
Mask: Anakin Henke

Foto: Carlos Zaya

Mer om Cirkus Cirkör

Cirkus Cirkör startades 1995 och är idag Nordens största cirkuskompani. Verksamheten rymmer föreställningar på turné i Sverige och världen, kurser och pedagogiska program för alla åldrar, ett cirkusgymnasium, event för företag och otaliga samarbetsprojekt.

Cirkus Cirkör är en idé om hur konst kan användas för att påverka, utveckla och förändra världen. Med nyfikenhet, humor och mod utforskas cirkusens mångfald och gränser. Cirkus Cirkör är en plattform där olika konstnärskap blomstrar och överraskar. Cirkus Cirkör samarbetar med många och använder cirkus som metod för att lyfta och inspirera människan.

Cirkus Cirkör rymmer många konstnärskap, och har sedan 2023 ett konstnärligt råd bestående av Alexander Weibel Weibel, Saara Ahola, Jesper Nikolajeff och Daniel Gulko.