CirkusMania: Soft Spot

En jonglör och en handståendeartist bjuder på fokuserad spänning i denna balansföreställning bland hundratals vinglas.

En person balanserar på händerna på ett bord och en annan balanserar med flera vinglas

Fotograf: Jimmy Sundin

Bland hundratals vinglas, på träskivor och ett bord leker jonglören Arttu och handståendeartisten Stina med vardagsföremålens och varandras gränser. Lekfullt och lätt flyttas balanspunkter i en berättelse om ömtålighet och känslighet. Ska de hålla varandra, våga släppa? Vad klarar ett glas?

OLO Company består av Stina Otterström som, utöver handstående, är specialiserad i vertikalrep, och Arttu Lahtinen som har ett särskilt intresse för runda föremål. De båda har examen från Stockholms konstnärliga högskolas cirkusprogram. “Soft Spot” är deras första gemensamma produktion.

Av och med: Stina Otterström och Arttu Lahtinen

Föreställningen är ordlös och rekommenderas från 7 år.

Biljetter

Ordinarie biljettpris 150 kronor, ungdom upp till 75 kronor. Förköp biljetter på Nortic. Direktlänk till biljettsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Med kampanjkoden MeraCirkus har du möjlighet att boka dina biljetter till halva priset. Du anger koden i samband med ditt biljettköp.

Arrangör: Sigtuna kommun.

Om CirkusMania

Föreställningen presenteras inom den årliga cirkusfestivalen CirkusMania, med stöd av Region Stockholm. Festivalen äger rum 9–20 februari i hela Storstockholm. Hela festivalprogrammet hittar du på CirkusManias webbsida: cirkusmania.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.