Whacko - En vanföreställning

En ovanlig monolog om något vanligt - hur depression och psykisk ohälsa kan drabba oss alla. Showen ger ett grepp om depp med råd hur man överlever genom humor och kärlek.

Fotograf: Henrik Dahl, grafiskt arbete: CG Neuman. Bilden är bearbetad och beskuren.

Whacko tar med dig på en kärleksfull och humoristisk resa från Strindberg och UFO:n - till att läsa tankar och höra känslor. Showen ger ett grepp om depp med råd hur man överlever genom humor och kärlek. Att må dåligt är inget skämt men man får skämta om det! Receptfritt.

Av och med Ulf Pilov, regi Figge Norling.

Föreställningen passar vuxna och unga från 15 år.

Föreställningen genomförs i samarbete med Riksteatern Stockholms län med stöd av Kulturrådet.

Biljetter

Förköp biljetter via nortic.se eller från kl. 18.15 på plats på Kulturumteatern. Länk till biljetter på Nortic. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Biljettpris: 100 kr vuxen, 50 kr ungdom upp till 20 år.

Mer och Whacko

Whacko började för 26 år sedan som en idé att göra en monolog av A. Strindbergs roman Inferno och slutade som en personlig bekännelse på en helt ny plats i livet. Personliga erfarenheter vävs samman med Strindbergs Inferno och blommar ut i 60-tals musik och dans. Inferno ekar i bakgrunden som en påminnelse om platser i livet vi vill lämna för att resa till nuet där vi vill befinna oss. Whacko ger depression ett ansikte och blir en antidepressiv föreställning som ifrågasätter våra föreställningar om oss själva.