Gratis prova på-vecka på simhallarna

Den 23-29 januari kan du prova på våra motionspass på Midgårdsbadet och Sigtuna Fritidscenter - helt gratis! Vi har gruppträning både på land och i vatten. Under prova på-veckan har vi också 20 procent rabatt på alla motionskort.

Prova på motionspass

På Midgårdsbadet har vi en friskvårdsanläggning med moderna träningsmaskiner och möjlighet till flera olika gruppträningspass. Du kan bland annat träna pilates, cirkelgym, dans och vattengympa. På Sigtuna Fritidscenter erbjuder vi vattenträning.

Under vecka 4 den 23-29 januari kan du prova på alla våra motionspass - helt gratis. Till de flesta pass behöver du boka plats i förväg. Kontakta simhallarna för att boka din plats.

Schema för gruppträning på land på Midgårdsbadet

Schema för vattenträning på Midgårdsbadet

Schema för vattenträning på Sigtuna Fritidscenter

20 procent rabatt på motionskort

Under prova på-veckan den 23-29 januari har vi även 20 procent rabatt på alla motionskort på Midgårdsbadet med tillgång även till Sigtuna Fritidscenter. Ett bra sätt att komma igång med nyårslöftet eller använda friskvårdsbidraget, eller hur?

I alla motionskort ingår förutom tillgång till Midgårdsbadets friskvårdsavdelning och många motionspass även entréavgift till båda baden med möjlighet att bada, simma, basta och träna vattengymnastik.

Alla motionskort som rabatten gäller finns listade på sidan "Priser" på Midgårdsbadets webbsida. Rabatten gäller inte på biljetter och kort för enbart entréavgift.

Priser på Midgårdsbadet

Tre personer tränar i en simbassäng med armarna uppsträckta och vikter i händerna.

Foto: Creative Cultura/Johnér

Vanliga frågor och svar

Hur bokar jag min gratisplats till gruppträningen?

Ring till simhallens reception eller kom in till oss.

Ring Midgårdsbadet på 08-591 262 59

Ring Sigtuna Fritidscenter på 08-597 833 80

Kan rabatten kombineras med andra erbjudanden?

Nej, rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter så som rabatten för kommunanställda.

Måste jag ha ett motionskort för att gå på vattengymnastik?

I entréavgiften till Midgårdsbadet och Sigtuna Fritidscenter ingår även vattengymnastik, så för enbart vattengympan krävs inget motionskort.

Gäller rabatten även på priserna för studenter och pensionärer?

Ja, du får rabatt på de fastställda priserna för studenter och pensionärer.

Om jag redan har ett kort hos er, kan jag få rabatten ändå?

Nej, rabatten gäller bara när du tecknar ett nytt motionskort hos oss under vecka 4. Om du redan har ett motionskort har du möjlighet att under vecka 4 förlänga ditt kort för en längre period med rabatten.