Fritidsmässa för dig med funktionsnedsättning

Följ med Sigtuna Funkis till mässan minfritid.nu i Täby. På mässan erbjuds prova på-aktiviteter, underhållning och information om vad du kan göra på fritiden. På kvällen blir det disco.

Schackbräde med svartvita schackpjäser och en udda pjäs i grön färg och annat utseende.

Om Sigtuna Funkis

Sigtuna Funkis är ett nystartat uppdrag inom Sigtuna kommun. Barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning har större utmaningar att delta i fritidsaktiviteter och ha en meningsfull fritid än andra. Syftet med Sigtuna Funkis är att lyfta personer med funktionsnedsättningars rätt till en aktiv fritid, informera om vad det finns för aktiviteter och utveckla fritidsutbudet utifrån behov och önskemål.

Om mässan

Startskottet för Sigtuna Funkis är att åka till minfritid.nu-mässan i Täby. Det är en mässa med utställare som erbjuder fritidsaktiviteter för barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning i Stockholms län. Här erbjuds prova på-aktiviteter, underhållning och information om vad du kan göra på fritiden. På kvällen blir det disco!

Du är välkommen att ta dig till och besöka mässan på egen hand, då krävs ingen föranmälan. Inträdet är kostnadsfritt. Eller så kan du åka till mässan tillsammans med Sigtuna Funkis via en gemensam bussfärd från Märsta. Bussen går från Märsta centrum (eller nära någon av gruppbostäderna som ligger centralt i Märsta) klockan 09.30 och tillbaka klockan 15.15. Buss till discot går från Märsta centrum (eller nära någon av gruppbostäderna som ligger centralt i Märsta) klockan 17.45 och tillbaka klockan 21.15. Exakt adress i från vilken bussen avgår meddelas vid anmälan.

För att åka med bussen behöver du anmäla dig i formuläret nedan. Inträdet och bussfärden är kostnadsfria. Mat och dryck står ni själva för under mässan och discot.

Mer information om mässan på minfritid.nu Länk till annan webbplats.

Anmälan för att åka med i bussen


Ålder på personen med funktionsnedsättning * (obligatorisk)
Ålder på personen med funktionsnedsättning

Jag vill åka buss...  * (obligatorisk)
Jag vill åka buss...

(Kryssa i ett eller flera alternativ)
Totalt antal personer  * (obligatorisk)
Totalt antal personer


(Ange om du åker ensam eller åker med en gruppbostad, korttidsvistelse eller familj)


Jag vill ha information om fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning och godkänner att den e-postadress jag angett kommer med på en utskickslista * (obligatorisk)
Jag vill ha information om fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning och godkänner att den e-postadress jag angett kommer med på en utskickslista


Kontakt för frågor

Malin Bernt är samordnare för Sigtuna Funkis och kan svara på dina frågor om mässan och bussfärden dit.

Skicka e-post till malin.bernt@sigtuna.se

Ring 08-591 269 62