Scenkväll i Kulturlänken: Långbacka/Bådagård

Popslingor med folksjäl blandas med electronica, rockens urkraft och en antydan till jazzdoft. Välkommen in i ett alldeles särskilt musikaliskt universum!

Två kvinnor står mot en vägg och tittar in i kameran.

Foto: Magnus Sjögren

Långbacka/Bådagård är sångarna och multimusikerna Maja Långbacka och Matilda Bådagård. Duon har hyllats för sin förmåga att trollbinda publiken med sina tätt sammanflätade röster. En konsert med färgstarka och unika Långbacka/Bådagård är som att träda in i ett alldeles särskilt musikaliskt universum där genregränser utmanas och tradition möter progression!

Långbacka/Bådagård har turnerat tillsammans i hela Norden. Live går de från nedskalade, minimalistiska arrangemang på bara två fioler, till stora filmiska ljudlandskap med liveelektronik, loopar och puls. Duon spelar på vitt skilda scener, alltifrån intima bygdegårdar, kyrkor och folkmusiksfestivaler till större konserthus, pop- och jazzklubbar och stadsfestivaler.

Biljetter

Förköp biljetter à 130 kr via Nortic.se. Köp biljett. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Biljetter kan även köpas på plats från kl. 18.15 samma kväll.

Om Scenkväll i Kulturlänken

Scenkväll i Kulturlänken är programserien där du kan ta del av spännande kulturprogram i ett mindre och intimare sammanhang i en avspänd atmosfär. Kulturcaféet håller alltid öppet och erbjuder gott att äta och dricka. Låt Kulturlänken bli ditt vardagsrum för en stund!