Oj, nu blev jag lite blyg!

En rolig och ömsint clownföreställning med Dotterbolaget. Passar dig mellan 6-10 år.

Foto: Sigyn Stenqvist

En föreställning om att våga ta plats och göra sin röst hörd. Om hur blyg man kan bli och hur pinsamt det kan kännas när det blir fel.

För de flesta av oss upplevs rösten som något identitetsskapande, något nästan privat, trots att vi använder den i nästan alla offentliga sammanhang för att kommunicera med andra. För många av oss är det konstigt när vi hör vår egen röst inspelad. När vi sjunger fel eller låter konstigt så skäms de flesta av oss. Behöver det vara så? Och vad gör man med sin skam?

I föreställningen leker skådespelarna med ljud, röst och sång och publiken får möta flera olika karaktärer. Först och främst Lage och Missin. De ska sjunga en sång tillsammans men det blir lite fel. Då måste de trösta sig genom att spela upp andra situationer där det blivit tokigt. Vi får bland andra möta läraren som inte vågade prata, monstret med bebisröst och tolken som äter upp Finland.

Biljetter

Föreställningen är gratis men du förbokar din biljett via Nortic från och med 7 februari; https://www.nortic.se/dagny/organizer/401. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Både vuxna och barn behöver biljett. Max en vuxen per barn.