Föreläsning med Jonas Eriksson

Följ med Sveriges mest framgångsrike fotbollsdomare på en resa både på och utanför planen.

Sammanbiten man iklädd domarkläder håller en fotboll i handen på väg in på planen i en fotbollsarena.

Fotbollsdomaren Jonas Eriksson föreläser i Märsta den 30 november.

Möten med superstjärnor, blixtsnabba beslut, arbete under extrem press, framgångar, motgångar och teamwork. Allt detta står i centrum när Jonas Eriksson berättar sin historia.

Med utgångspunkt i sin parallella karriär som entreprenör vid sidan av fotbollsplanen berättar han om mötena med världens bästa fotbollsstjärnor och om vilka likheter det finns mellan ledarskapet i arbetslivet och i idrotten. Hur teamwork förde honom till toppen och hur man lyckas vara chef för Zlatan, Messi och Ronaldo.

Jonas berör många relevanta och aktuella ämnen som ledarskap, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling. Välkommen på en spännande föreläsning!

Om Jonas

Jonas Eriksson är före detta fotbollsdomare och journalist som nu bor och driver företag i Sigtuna kommun. Han har dömt matcher både i Allsvenskan, Champions League, EM och VM. Parallellt med sin domarkarriär har han gjort sig känd som entreprenör och föreläsare. Just nu aktuell som investerare i SVT:s nya säsong av Draknästet och med den nysläppta boken "Korthuset: En domares berättelse om kickarna och spelet bakom världsfotbollen”. Under föreläsningen lottar Jonas ut 10 signerade exemplar av boken.

Praktisk information

Föranmälan krävs.

Anmäl dig via e-post till foreningsliv@sigtuna.se

Antalet platser är begränsade till omkring hälften av lokalens kapacitet.

Stanna hemma vid förkylningssymtom och följ övriga rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.