Vaccinationsbussen besöker Valsta 28 november

Söndagen den 28 november är Region Stockholm på plats med sin vaccinationsbuss i Valsta centrum. Den som vill kan vaccinera sig gratis mot Covid-19 utan att behöva boka tid.

Nu står Region Stockholms buss med vaccin mot Covid-19 i Valsta centrum. Fredagar, lördagar, söndagar och måndagar till och med den 29 november står bussen vid huvudentrén i Valsta centrum.

Personalen är flerspråkig och svarar på frågor och funderingar om vaccination mot Covid-19.

Passa på att vaccinera dig!

Den som vill och är född 2005 eller tidigare kan vaccinera sig gratis utan att behöva boka tid. Personalen, som är flerspråkig, svarar på frågor och funderingar om vaccination mot Covid-19.

Du kan ta första eller andra dosen av vaccin mot Covid-19 i bussen. Du som är 65 år eller äldre kan också få din tredje dos vaccin där.

I bussen erbjuds vaccin från Pfizer. Du som är under 30 år och tidigare har fått Moderna kan tyvärr inte få vaccin i bussen.

Detta bör du ta med dig

Det är bra att ta med din legitimation, annars behöver du inte ta med något. Även du som inte har något personnummer kan vaccinera dig i vaccinationsbussen.

Vit skåpbuss med öppna bakdörrar. Sköterska och kövärd välkomnar vid ingången. 

Bilden visar vaccinationsbussen på plats i Märsta centrum, men nu kommer den också stå i Valsta centrum några dagar i veckan.