Näringslivslunch

Välkommen till näringslivslunch den 2 december i Märsta kl 11.30 – 13.00. Det händer mycket i Sigtuna kommun och vi vill lyfta fram ett par spännande exempel på detta varför temat för dagen är etableringar.

Sigtuna kommun

Foto: Scandinav/Johnér

Först ut är Håkan Solarfs från Åhléns som berättar om hur det anrika familjeföretaget valde Sigtuna kommun och etableringen i Rosersberg. Håkan Solarfs är ansvarig för uppförandet av Åhléns nya anläggning för företagets e-handelssatsning.

Därefter lyssnar vi till Dieter Sand som är VD på Arlandastad Group. Han kommer berätta om den spännande utvecklingen i företagets område kring Arlanda, där flertalet nya företag tillkommit de senaste åren och inte minst den nya anläggningen Scandinavian XPO har invigts. Vi får även se hur det nya företagsområdet F60 kommer att växa fram som kan vara aktuellt för företag, stora som små, i kommunen som vill expandera de kommande åren.

Avslutningsvis kommer vi att kort berätta om en kommande aktivitet som Sigtuna kommun planerar för att tydligare involvera företagen i arbetet med trygghet och säkerhet framgent.

Vi bjuder på enklare lunch.

Varmt välkomna!

Näringslivsenheten
Sigtuna kommun