Sofia Fellin Kvintett

Svängig jazz och vackra ballader av bästa sort utlovas när Sofia Fellin och medmusiker gästar Kulturumteatern. Programmet livestreamas så att du enkelt kan njuta av kultur där du befinner dig.

Sofia Fellin

Sofia Fellin: Foto: Rachel Wright

Om programmet

Sofia Fellin Garcia återvände 2017 till sin hemstad Sigtuna för att bilda familj efter sju år i Los Angeles och San Diego, USA, dit hon flyttat för att studera både jazz och klassisk sång.
Under tiden i USA framträdde hon bl.a. på musikklubbar, country clubs och festivaler, både i små konstellationer på duo och som vokalist i storband. Här i Sverige har hon tillsammans med pianisten Fredrik Hermansson, kören Sigtuna Sångensemble och andra musiker framträtt på allt från kyrkokonserter till evenemang på restauranger och konferensanläggningar. Sofia är en sångerska som menar att varje ord har en mening och varje sång en berättelse.

Med sig på scenen har hon en klassisk jazzkvartettuppställning med Greger Fellin, saxofon,
Fredrik Hermansson, piano, Palle Sollinger, bas, och Daniel Fredriksson, trummor. 

Livestream från Kulturumteatern

Under maj och juni sänder vi live från Kulturumteatern via Sigtuna kultur och evenemangs Facebooksida. Se livesändningen på Sigtuna kultur och evenemangs Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster