Alice Babs - Mamma & Idol

En personlig resa genom Alice Babs fantastiska liv som artist av och med Titti Sjöblom och Ehrling Eliasson. Programmet livestreamas från Kulturumteatern så att du enkelt kan njuta av kultur där du befinner dig.

Bild på Titti Sjöblom och Ehrling Eliasson

Titti Sjöblom & Ehrling Eliasson

Om programmet

Alice Babs - Mamma & Idol tar avstamp i början av Alice Babs långa och framgångsrika karriär på 40-talet och sträcker sig ända in på 2000-talet. Publiken bjuds på glimtar från några av Alices fantastiska samarbeten med musikaliska storheter som Povel Ramel, Charlie Norman, Bengt Hallberg, Swe-Danes och Duke Ellington m fl. Swing, schlagers, barnvisor och jazz blandas här med personliga berättelser och anekdoter från Titti och Ehrlings egna upplevelser tillsammans med Alice vid sidan av och från scener och skivstudios, alltifrån Tittis allra första skivinspelningar med sin mamma på 50-talet till Alice allra sista turné tillsammans med just Titti & Ehrling…

Medverkande

Titti Sjöblom, har genom hela sin karriär som sångerska även samarbetat med sin mamma Alice på skiva, i TV, på scen, i musikal och shower m m – samarbetet sträcker sig från Tittis allra första inspelning på stenkaka i början av 50-talet innan hon fyllt två år fram till mamma Alice allra sista framträdanden på scen sommaren 2004, då i trioformatet: Alice, Titti och Ehrling.

EHRLING ELIASSON, äkta Norrlänning och Tittis äkta make sen våren år 2000, är en fullkomligt lysande gitarrist och ackompanjatör av yppersta klass. Sedan 90-talet har han vid flera tillfällen ackompanjerat Alice både i Sverige och utomlands, i TV på scen och på skiva.

Livestream från Kulturumteatern

Under maj och juni sänder vi live från Kulturumteatern via Sigtuna kultur och evenemangs Facebooksida. Se livesändningen på Sigtuna kultur och evenemangs Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster