Sopplunch med Bäckafall - förbokning av plats

Ett folkmusikaliskt äventyr i kontrasternas värld. Bäckafall kommer till Kulturlänken och bjuder på egenskrivna och traditionella melodier, sväng och en stor mängd spelglädje. OBS! Begränsat antal platser som förbokas.

Två personer spelar musik tillsammans på gitarr och nyckelharpa.

Foto: Ljudbildsverket.

Bäckafall har under de senaste fem åren byggt upp ett tätt samspel och komponerat musik som sammansmälter den svenska spelmanstraditionen med folkmusik från andra kulturer. Duon består av nyckelharpisten Samuel Lundh och gitarristen Hampus Grönberg.

Debutalbumet släpptes 1 juni i år 2018 och har redan fått en bred publik i Sverige, USA och Irland. Under 2019 fokuserade Bäckafall på att utforska olika typer av kontraster. Arbetet resulterade i fyra dubbelsinglar som släpptes under året.

På scen bjuder Bäckafall på egenskrivna och traditionella melodier, levererade med skicklighet, sväng och en stor mängd spelglädje.

Förbokning av plats

Vi har begränsat antal platser för att bidra till minskad smittspridning av Covid-19. Du förbokar din plats via Kulturcaféet i Kulturlänken. Telefon: 072-722 90 61. E-post: shler@m29.se