Musikmöten

Varannan söndag anordnas Musikmöten på &Art Valsta simhall. Syftet är att främja musiklivet inom Sigtuna Kommun genom att att hitta musiker från olika traditioner med olika bakgrund och unika uttryck. Genom musiken erbjuds nya möjligheter till dialog för att nå förståelse, inkluderande och samverkan. Entrén är gratis och tanken är att musiken ska passa såväl ung som äldre.

Robin Skarin & Magnus Hermansson

Robin Skarin är pianist, verksam inom en mängd olika genrer; Jazz i ett flertal olika band, folkmusik med bland andra Hanna Andersson och Piatruba, hårdrock med Vak och jazzrock med Slowland. Här hörs Robin i en solokonsert på piano, med egenskrivna låtar med mycket improvisation och inspiration från jazz och folkmusik från hela världen dras vi in i en ljudvärld av starka uttryck och ekvilibrism.

Trumslagaren, virtuosen och Valstabon Magnus Hermansson bjuder på fascinerande och komplex rytmik utfört med stor värme och passion. En oförglömlig stund av improvisation tillsammans med vänner utlovas. Fast trummis i husbandet som anordnar Jam-Sessions, utbildad på Södra Latin, etablerad musiker, flitigt anlitad studio- och livesessionmusiker.

Pianisten Robin Skarin och trumslagaren Magnus Hermansson uppträder under Musikmöten.