RL på Sigtunahöjden

2016-12-16



Eleverna på Arlandagymnasiets restaurangskola var under torsdag kväll på Sigtunahöjden och ordnade med personalens avslutningsfest för detta år. I de fantastiska lokalerna på Sigtunahöjden dukades långbord upp och personalen bjöds på tre sorters fingerfood med godsaker som lammbräss med tryffelmajonnäs, matjessill med äggcrème innan middagen. Eleverna från restaurangskolan lagade och serverade även maten själva till gästerna under kvällen.

 

 

­Mycket spännande och lärorikt att komma ut på plats och göra ett gästspel, säger en av eleverna som var med under kvällen.

Till middagen serverades en halstrad pilgrimsmussla med grönärtspuré och brynt smör, bakad kalvytterfilé med potatisfondant, semitorkad tomat och cider- och senapssås samt en mjuk pepparkaka med lingonglass och torkade lingon.

Allt smakade mycket bra och avlöpte väl lät köksmästaren Kalle Eriksson meddela och hoppades att restaurangskolan snart skulle komma tillbaka med nya elever för nya utmaningar.

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post