Dags att söka NIU handboll

2017-10-24

Funderar du på att gå på handbollsgymnasium? I så fall är Arlandagymnasiet det rätta alternativet för dig!Arlandagymnasiet är en NIU certifierad gymnasieskola med handboll på schemat där eleverna  läser specialidrott (handboll och fysträning) och tränings och tävlingslära i dubbla kurser under hela gymnasietiden.
Vi tränar 4 pass  veckan på morgontid för att eleverna ska få en lång återhämtning innan kvällspassen med sina klubblag. Planeringen och upplägget hos oss är till stora del individbaserad i syfte att att optimera träningen på bästa sätt för varje elev.
 
Arlandagymnasiet har idag  55 elever som studerar handboll kombinerat med något av skolans utbud i form av teoretiska gymnasieprogram. I stort alla program är möjliga att kombinera med NIU handboll!
 
Genom åren har mängder av elever studerat tre år hos oss. Viktor Östlund och Emma Fernis är bara några stycken i raden av många spelare som i ett senare skede utvecklats till elitspelare!
 
Hur gör man då för att söka till Arlanda? Jo man går in på Svenska handbollförbundets hemsida och där navigerar man vidare till handbollgymnasier/utbildning. (Se länk) Därefter skapar man sitt eget konto och slutligen väljer man sitt eller sina val av gymnasieorter. Du kan välja allt från ett till fyra val av skolor. Observera att denna ansökan INTE är bindande på något sätt!
 
Obs! Ansökningstiden är senast den 1/12-17!
 
När vi fått in alla ansökningar kommer du sedan bli kallad till en tryout.

Try-out: Måndagen den 4 december. Detaljschema kommer mailas ut till alla som sökt.

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post