Viktiga datum 2017/2018
23-25 nov Gymnasiemässa 2017 i Älvsjö
29 november Öppet Hus AGY
6 december Öppet hus Flygteknik
6 december Öppet hus Risk & Räddning
22 dec-8 jan JULLOV
1 februari Öppet hus AGY
7 februari Öppet hus Risk & räddning
8 februari Öppet Hus Flygteknik
26 feb-2 mars Sportlov
21 mars Studiedag
30 mars-6 april Påsklov
27 april Mösspåtagning
30 april-1 maj Lovdagar
10-11 maj Lovdagar

Välkomstfest/Öppet Hus

Välkomstfest/Öppet Hus ROS

Kr. him - Lov
5 juni Studenten
6 juni Nationaldag - Lov
14 juni Skolavslutning

  

Nyheter
 
Jonas är årets chef!
Jonas är årets chef! Under Chefsdagen fick Jonas Egervärn, Arlandagymnasiet, ta emot det prestigefyllda priset som årets chef i Sigtuna kommun. Det är andra gången som Jonas har vunnit priset.
Hemsidan under uppdatering! Sigtuna Kommun har gjort en uppdatering av vår webplattform. Martin Möller som arbetar med att uppdatera information/nyheter har inte något möjlighet att lösa de tekniska problemen som nu finns med inloggningar, etc. Arbete pågår!
Skol-SM i fotboll Arlandagymnasiet spelar åttondelsfinal i Skol-SM tisdagen den 14 november. I första omgången vann vi mot Huddinge gymnasium med klara 4-0. Nu väntar tuffare motstånd i Gävle mot Borgarskolan. Se träningstruppen här!
Dags att söka NIU handboll
Dags att söka NIU handboll Funderar du på att gå på handbollsgymnasium?Arlandagymnasiet är en NIU certifierad gymnasieskola med handboll på schemat där eleverna läser specialidrott (handboll och fysträning) och tränings och tävlingslära i dubbla kurser under hela gymnasietiden.
Samarbetsdag på Estet Under onsdagen anordnade treorna i estet/media-programmet en lagtävling för att tvåorna och ettorna skulle lära känna varandra bättre. Det byggdes torn av spaghetti och spelades fotboll. Efter tävlingarna så bjöd RL på en fantastiskt brunch
Reactasamordnare på AGY
Reactasamordnare på AGY Med stöd av Allmänna arvsfonden har Reacta under året utbildat skolpersonal, vilka har till uppdrag att stärka det hälsofrämjande arbetet och skapa samverkan för hela skolan i detta uppdrag. Arlandagymnasiet är en av de 8 skolorna. Läs mer här!

Vi tar dig dit du vill!

 

Arlandagymnasiet är skolan för dig med höga ambitioner och med siktet inställt på vidare studier eller jobb direkt efter gymnasiet. Är du idrottare, spelar instrument, sjunger, dansar eller spelar teater?

 

 

 

 

Hos oss kan du kombinera det bästa av två världar,
ditt intresse och dina studier.