Lediga jobb

Steningehöjdens skola söker lärare F-6

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Steningehöjdens skola är en F-6 skola som ligger I helt nya lokaler I stadsdelen Steningehöjden. Skolan är en växande enhet med i dag 165 elever. Inom kort börjar en utbyggnad av huset och skolan ska växa succesivt och bli tvåparallellig.
Är du den rätta personen att vara med och bygga vidare på vår verksamhet? Vi är ett sammansvetsat gäng med höga ambitioner och förväntningar. Vi trivs tillsammans och delar många glada skratt, vi jobbar hårt och engagerat. Läs mer om arbetsplatsen via våra bloggar!

För mer information: http://www.steningehojden.wordpress.com

Arbetsuppgifter:

Till hösten söker vi lärare till både vårt arbetslag F-3 och arbetslag 4-6. Du arbetar som klasslärare I de yngre åldrarna men i ett nära samarbete med övriga kollegor. I arbetslaget 4-6 jobbar vi både med klassansvar och som ämneslärare, även här i ett nära samarbete med arbetslaget.

Lärare som arbetar heltid på Steningehöjdens skola jobbar på tidsavtal 40+5.

Kvalifikationer:

Legitimerade lärare yngre åldrar (F-3) och 4-6 med olika ämnesbehörighet.
Vi söker dig som gillar att arbeta i nära samarbete med kollegor, kollegialt lärande. Vi tror också att det är bra om du är nyfiken och inte rädd för att lära dig nytt. Du behöver ett stort engagemang för undervisningen och att skapa goda relationer med eleverna, värdegrunden är i fokus på Höjden.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Intervjuer och tillsättning av tjänster kommer att ske löpande under våren. Tillträde till höstterminens start 14/8 2017.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Arbetsgivarens referensnummer: A662120

Upplysningar lämnas av:

Cecilia Meijer
Rektor
Telefon: 08-59126911
E-post: cecilia.meijer@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Lisa Westberg
Lärarförbundet
Telefon: 08-59126912
E-post: lisa.westberg@ edu.sigtuna.se

Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan