Lediga jobb

Musiklärare till Råbergsskolan och Skepptuna Skola

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan.

Vi vill ha en skola som alla kan vara stolta över, där man ser möjligheter och får uppmuntran och där hela barnet blir sett både vad som gäller omsorg och lärande.

Arbetsuppgifter:

Råbergsskolan och Skepptuna Skola i Sigtuna kommun söker musiklärare för F-6. Tjänsten är på totalt 60% och uppdelad på de bägge skolorna. Vi söker dig som kan ansvara för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i årskurserna 2-6.

Skepptuna Skola är en mindre skola på ca 115 elever, belägen i utkanten av Sigtuna kommun på landsbygden. Råbergsskolan är en mellanstor grundskola på cirka 270 elever och ligger i ett villaområde i Rosersberg. Råbergsskolan ligger nära pendeltågsstation och bussar.

Hos oss arbetar stöttande och engagerade personalgrupper. Hos oss får du som lärare gemensam kompetensutveckling inom formativ bedömning, språkutvecklande arbetssätt och information och kommunikationsteknik. Elevernas lärande, arbetsro och trivsel står i fokus och verksamheten präglas av nyfikenhet, utveckling och goda resultat.

Kvalifikationer:

Du är behörig inom ämnet musik. Du är trygg som ledare och kan på ett tydligt och organiserat sätt planera, genomföra och utvärdera undervisning.

Du är samarbetsvillig och flexibel i ditt arbete.


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-14

Arbetsgivarens referensnummer: A706136 - Kopia

Upplysningar lämnas av:

Cecilia Fredin
Rektor
Mobiltelefon: 070-0851622
E-post: cecilia.fredin@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan