Lediga jobb

Senior Socialsekreterare

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.
Arbetsplatsen är belägen i Märsta, med direkt närhet till SJ-tåg, pendeltåg och buss.

Individ- och familjeomsorgsförvaltningens myndighetsutövande enheter är:
-Mottagningsenheten
-Barnenheten 0-12 år
-Ungdomsenheten 13-19 år
-Enheten för missbruk och våld i nära relation
-Familjehemsenheten

Arbetsuppgifter:

Vi söker en senior socialsekreterare till Barnenheten. På Barnenheten arbetar enhetschef, socialsekreterare, administratör och behandlingsassistenter. Inom förvaltningen finns öppenvård för familj, barn och unga samt missbruk. Förvaltningen har även egna boenden. Vi genomför projekt för att arbeta med reviderade BBIC och Signs of Safety. Vi välkomnar nya arbetssätt.

Vi vill ge dig en arbetsplats som du vill stanna kvar på och vara med och utveckla. Vi erbjuder ett nära ledarskap, en hållbar arbetsmiljö med rimlig arbetsbelastning utifrån din kompetens och ditt driv. Vi erbjuder dig handledning, kontinuerlig utbildning och friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna förutsätter att du är självständig gällande utrednings- och uppföljningsarbete enligt SoL och LVU. Arbetet innebär att du som senior socialsekreterare kommer att ha en mentorsroll och stötta nya socialsekreterare i myndighetsutövning. Du förväntas även hålla utbildningar för enheten och att arbeta med utveckling av metoder och arbetssätt. Du får utrymme till eget initiativtagande med verksamheten i fokus.

Kvalifikationer:

Du förväntas vara utbildad socionom och ha arbetat minst fem år med barnavårdsutredningar. Du har erfarenhet av Signs of Safety och BBIC. Vi ser gärna att du behärskar Procapita. Språkkunskap utöver svenska och engelska är meriterande. B-körkort är önskvärt.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-30

Arbetsgivarens referensnummer: A728328

Upplysningar lämnas av:

Anna-Riikka Törrönen
Enhetschef Barnenheten
Telefon: 08-591 263 35

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan