Lediga jobb

Undersköterska med demenskompetens

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete.

Äldre- och omsorgsförvaltningens ansvarsområden är:

- Äldreomsorg
- Omsorgen för funktionsnedsatta
- Tillsyn och tillståndsfrågor

Hemskogen har 56 lägenheter om cirka 30 kvm vardera. Fyra enheter med 8 platser är demensboende, två enheter om vardera 24 lägenheter är för somatisk vård. Vi har tre växelvårdslägenheter. Varje lägenhet består av rum med kokvrå och ett rymligt badrum.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom uppdraget är kontaktmannaskap, omsorg, omvårdnad och kontinuerligt arbete med BPSD samt service som matlagning samt social dokumentation. Du ska vara aktivt deltagande i medskapande medarbetare för att utveckla kvalitén inom vår verksamhet främst för våra brukare men också för att befrämja en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med undersköterskeutbildning som har erfarenhet i yrket samt en demensutbildning. Du har ett intresse och känsla för omsorg om äldre människor och ett salutogent synsätt, är initiativtagande och har god samarbetsförmåga. På Hemskogen har vi måltiden i fokus och lagar all mat från grunden, vilket innebär att du behöver vara matlagningskunnig. Du har goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig väl, både i tal och skrift. Vana från arbete med personer med demensdiagnos är meriterande.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Datakunnig, då vi sköter all social dokumentation på data. Tycka om att laga mat och att den är anpassad efter tycke och smak hos våra brukare.

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid. 75%
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: 2017-11-01. God introduktion av handledare.
Tidsbegränsat till:  Förutom tillsvidaretjänsten på 75 % söker vi medarbetare till vikarietjänster.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Arbetsgivarens referensnummer: A712619

Upplysningar lämnas av:

Adéle de Waard-Gidge
Enhetschef
Mobiltelefon: 070-7370346
Telefon: 08-59126992

Facklig(a) företrädare
Helene Mattsson
Kommunal
Mobiltelefon: 070-6986900
Telefon: 08-591 265 84

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan