Lediga jobb

Speciallärare/ Grundskollärare med spec.kompetens

Sigtuna!
Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant, men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella för vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats, men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

I centrala Märsta nära tåg- och bussförbindelser ligger Sätunaskolan som är en f-6 skola.
På vår skola är det roligt, intressant och stimulerande att arbeta och det kollegiala lärandet står i fokus för ökad kompetens samt utveckling av undervisning och bedömning.

Vår verksamhet präglas av hög trivsel, trygghet och studiero. Våra elever är det viktigaste vi har och vi strävar hela tiden mot att skapa goda lärmiljöer utifrån ett inkluderande förhållningssätt.

Alla lärare använder IT som ett verktyg i undervisning och formativ bedömning, ett utvecklingsarbete som vi har kommit långt i. Programmering är en del av undervisningen i flera klasser. Alla klasser har mycket god tillgång till digitala verktyg i form av datorer, Suface eller iPads då vi arbetar 1-1.

Under läsåret 2017/2018 kompetensutvecklas alla lärare via Läslyftet (Skolverket) i syfte att utveckla språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen. Under de två tidigare läsåren har vi arbetat med matematiklyftet. Det kollegiala lärandet leds av skolans förstelärare och specialpedagog.

Vår vision är att alla elever ska få lyckas utifrån deras förutsättningar och att olikheter ses som en tillgång. I vår undervisning utgår vi från att alla elever vill lära sig nya saker, bli positivt uppmärksammade och känna stolthet över sina prestationer.

Vill du vara med och jobba mot den visionen?
Är du trygg i ditt ledarskap och skicklig på att skapa goda relationer med såväl elever som föräldrar och medarbetare?
Är svaret "ja" på dessa frågor säger vi:
Välkommen till oss på Sätunaskolan!

Är tiden kanske inte helt rätt just nu får du mer än gärna kontakta rektor om du är intresserad av att jobba hos oss längre fram i tiden.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nya engagerade medarbetare till vårt spec.team Kompassen. I detta arbete ingår undervisning med elever i behov av särskilt stöd i ett nära samarbete med lärarkollegor i teamet och i ordinarie klasser.

Vårt spec.team består i dag av undervisande lärare, resurser och en specialpedagog som också är arbetslagsledare för teamet.

Kvalifikationer:

Du är behörig lärare.
Du är didaktiskt yrkesskicklig.
Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med språk-, läs- och skrivutveckling samt matematikutveckling, ex. Witting, TIL (Tidig Intensiv Lästräning), Språkbiten samt undervisning 1-1 och i grupp.
Du använder IT som ett verktyg i undervisningen och är kunnig inom området ur ett specialpedagogiskt perspektiv.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-02-09

Arbetsgivarens referensnummer: A746614

Upplysningar lämnas av:

Anneli Hultin
Rektor
Mobiltelefon: 073 661 05 83
Telefon: 08 591 26733
E-post: anneli.hultin@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Anna Strömberg Johansson
Ordförande Lärarförbundet, Sigtuna
Mobiltelefon: 073-661 38 12
Telefon: 08-591 26581
E-post: anna.stromberg@sigtuna.se

Ylva Hellgren
Lärarnas riksförbund
Mobiltelefon: 0707370328

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan