Lediga jobb

Undersköterska

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Arhem har 63 lägenheter för personer med demensdiagnos fördelat på sju enheter. En enhet är för finsktalande personer med demensdiagnos. Vi har också två korttidsenheter, en för somatisk sjuka samt en för personer med demensdiagnos.
Vi arbetar med personcentrerad omsorg och salutogent förhållningssätt, vilket innebär att vi ser till den enskildes begriplighet, hanterbarhet och meningsfullhet i det dagliga livet.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom uppdraget är kontaktmannaskap, omsorg, omvårdnad och service samt social dokumentation.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med undersköterskeutbildning samt demensutbildning. Du har intresse och känsla för omsorg om äldre människor och vill arbeta med biståndsbedömda insatser hemma hos brukare. Vår målsättning är att ge våra brukare en riktigt bra omsorg som är anpassad efter just deras specifika behov. Du ska vara öppen för att delta i verksamhetens löpande förbättringsarbete.
I arbetet ingår social dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl i det svenska språket både i tal och skrift.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Arbetslivserfarenhet som är adekvat för uppdraget. Vana från arbete med personer med demensdiagnos är meriterande.

Övrigt:

För att kunna komma i fråga för en anställning i Äldre-och omsorgsförvaltningen, Sigtuna kommun ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Utdraget ska uppvisas i obrutet kuvert. Vi har rökfri arbetstid och friskvårdsbidrag.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid. 70%
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema.  Schemalagd arbetstid.
Tillträde: 2018-03-12.  Enligt överenskommelse
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-31

Arbetsgivarens referensnummer: A746300

Upplysningar lämnas av:

Maud Andersson
Enhetschef
Mobiltelefon: 073- 633 60 62
Telefon: 08-591 268 35

Facklig(a) företrädare
Helene Mattsson
Kommunal
Mobiltelefon: 070- 698 69 00
Telefon: 08-591 265 84

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan