Lediga jobb

Timvikarier äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är:
Myndighetsutövning enligt SoL och LSS
- Äldreomsorg
- Omsorg för personer med funktionsnedsättning
- Socialpsykiatri
- Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Äldreomsorg och omsorgen för funktionsnedsatta är verksamheter som utför biståndsbedömda insatser till brukare dygnet runt.
I äldreomsorgen och omsorgen utför du omvårdnads-och serviceuppgifter i brukarens hem, på särskilda boenden samt daglig verksamhet. Ett fritt, flexibelt och roligt arbete som ställer stora krav på din förmåga att fatta egna beslut.

Kvalifikationer:

För att arbeta som timvikarie inom äldreomsorgen och omsorgen för funktionsnedsatta ser vi helst att du har godkänd undersköterskeutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper i det svenska språket i både tal samt skrift är ett krav.

Du har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang.

Du har förmågan att arbeta med förändringar och vågar pröva nytt samt har ett genuint intresse för människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Körkort är meriterande.

Övrigt:


För bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!
För att vara aktuell för tjänsten så ska du i din ansökan skicka med dina referenser från dina tidigare arbetsgivare och om du varit anställd i Sigtuna Kommun även uppger vem som var din Chef.
Tjänsten kräver att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret.
Detta beställer du på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/
Utdraget tas med i obrutet kuvert till rekryteringsträffen.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön.
Varaktighet: 6 månader eller längre
Antal platser: 10

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-17

Arbetsgivarens referensnummer: A727190

Upplysningar lämnas av:

Jonas Holmström
Bemanningskoordinator
Telefon: 0736610432

Facklig(a) företrädare
se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan