Lediga jobb

Arbetsterapeut inom äldreomsorgen

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med drygt 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Hälso- och sjukvårdsorganisationen (HSO) utför hälso- och sjukvård i kommunens särskilda boenden för äldre, inom socialpsykiatrin och LSS.

Arbetsuppgifter:

Du blir en av fem arbetsterapeuter i kommunen där du är patientansvarig för brukare i det boendet du ansvarar för. Huvudsakligen kommer du att utföra bedömning, behandling och träning av funktionsnedsättning i vardagsaktiviteter. En viktig del i arbetet är att ha förmåga att handleda och delegera rehabiliteringsinsatser till övriga i teamet.

https://www.youtube.com/watch?v=QPFfcyppUdU

Kvalifikationer:

Vi söker en legitimerad arbetsterapeut med engagemang och vilja att arbeta med äldre människor samt intresse av att vidareutveckla vår verksamhet. Du är van vid att arbeta självständigt men uppskattar samtidigt att vara en del av ett team som arbetar mot samma mål. Du bör ha god organisations- och samarbetsförmåga samt ett stort mått av flexibilitet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B- körkort är ett krav.
Erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård är önskvärt.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

För att kunna komma i fråga för en anställning i Äldre- och omsorgsförvaltningen, Sigtuna kommun ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Utdraget ska uppvisas i obrutet kuvert.

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder. Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden. Vi kan komma att tillämpa provanställning.

Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid. 75%
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning.
Varaktighet: Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2017-02-01
Tidsbegränsat till:  
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-01-22

Arbetsgivarens referensnummer: A641194

Upplysningar lämnas av:

Sharareh Ramezan
Enhetschef
Mobiltelefon: 073 661 35 62
Telefon: 08-59126562

Facklig(a) företrädare
För fackliga företrädare se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan