Lediga jobb

Sätuna och Söderbrinkens förskolor söker 3 st förskollärare.Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Sätuna och Söderbrinkens förskolor ligger centralt i Märsta med gångavstånd till buss och tåg. Sätuna förskola är organiserade för 2 st avdelningar med barn 1-2 år, 2 st avdelningar med barn 3-4 år och en avdelning med våra 5 åringar. Totalt har vi plats för ca 100 barn.
Söderbrinken är en lägenhets förskola med 2 avdelningar med plats för ca 36 barn fördelade på 1 avd. med barn 1-3 år och 1 avd. med barn 3-5 år. Vi arbetar i ett kommungemensamt 3 års projekt med rubriken "Hållbar framtid". Tillsammans med vår pedagogista utvecklar vi verksamheten med hjälp av reflektion, projektstruktur och pedagogisk dokumentation.

Sätuna och Söderbrinken bildar Sätuna förskolor.

Arbetsuppgifter:

Vi arbetar utefter förskolans alla styrdokument. Tillsammans och enskilt planerar, reflekterar, dokumenterar och leder vi de målstyrda processerna så att läroplanens mål och intentioner uppfylls. Vi arbetar utifrån det pedagogiska innehållet så att det målininriktade arbetet främjar varje barns utveckling och lärande.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är flexibel och tar ansvar för att leda både barn och kollegor utifrån ett projekterande arbetssätt i utvecklingen av verksamheten. Du har förmåga att skapa goda relationer och har ett positivt förhållningssätt.
Du använder IKT som en naturlig del i vardagen.

Legitimation krävs
Erfarenhet är meriterande

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!
All personal går fortbildning i Vägledande samspel steg 1. Vi har nära samarbete med Barn och elevhälsan där specialpedagog, förskolepsykolog och talpedagog finns för konsultation och handledning.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 20180101 eller efter överenskommelse Intervjuer kan ske fortlöpande under rekryteringen.
Antal platser: 3

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-30

Arbetsgivarens referensnummer: A719695

Upplysningar lämnas av:

Anki Lysén
Förskolechef
Mobiltelefon: 070 608 78 09
Telefon: 08 591 264 71
E-post: anki.lysen@sigtuna.se

Susanne Fredriksson
Förskollärare/Arbetslagsledare Söderbrinkens fsk
Telefon: 08 591 265 16
E-post: susanne.fredriksson@ edu.sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Anne-Margrethe Larsen
Förskollärare/Arbetslagsledare Sätuna fsk
Telefon: 08 - 591 264 13

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan