Lediga jobb

Elektriker för drift av gatubelysning

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

På stadsbyggnadskontoret arbetar cirka 130 personer med uppgiften att göra Sigtuna kommun till en attraktiv, levande och trygg plats att bo och verka i. Vi planerar nya bostads- och verksamhetsområden och hanterar bygglov. Vi projekterar och bygger gator och ledningar för vatten och avlopp. Vi tar hand om parker och skogar samt skolgårdar, förskolegårdar och lekplatser. Vi arbetar med trafikfrågor, parkeringsövervakning, renhållning och mycket mer. Stadsbyggnadskontoret är en arbetsplats med god sammanhållning och trivsel. Vi satsar på våra medarbetare genom såväl goda resurser för kompetensutveckling som gemensamma aktiviteter. Sigtuna kommun är en expansiv kommun med ett omfattande bostadsbyggande, många företagsetableringar och satsningar i det offentliga rummet.

Sigtuna kommun etablerar nu en ny funktion för driften av vår gatubelysning.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi två belysningsmontörer för drift och underhåll av kommunens gatubelysning.
Belysningsnätet i Sigtuna kommun består av c:a 7 500 st armaturer och c:a 500 st armaturer på fastighetsmark. Arbetet innefattar bl.a. att byta lampor enligt fast underhållsschema, hantera felanmälningar samt utföra annat kringliggande underhåll på belysning och nät.

Kvalifikationer:

• En fullbetald elektriker med behörighet. Du skall vara självgående och tycka om ett fritt arbete utomhus. Du har minst B-körkort. Du talar och skriver god svenska. Du har erfarenhet från arbete i branschen.
• En elektriker med utbildning på gymnasienivå. Du skall vara framåt, intresserad och ha lätt att lära dig nya uppgifter. Du har minst B-körkort. Du talar och skriver god svenska.
Det är meriterande med C-körkort, utbildningar för säkerhet på väg och/eller ESA, samt ECY-certifikat. Tillstånd att köra skylift meriterande.
Vidare är kunskaper i Elsäkerhet EL-SÄK (grunderna i starkströmsföreskrifter) samt Elinstallationsreglerna SS436 40 00 (svensk standard) önskvärt.
Som elektriker hos oss kommer du att självständigt sköta drift och underhåll av belysning i gatumiljö. Arbetsuppgifterna innefattar montering, underhåll och felsökning av gatubelysning. Egenskaper som vi vill att du har är att kunna planera verksamheten, ta egna initiativ och arbeta självständigt.
Som person är du ansvarstagande och självständig. Du är serviceinriktad då du jobbar mycket mot allmänheten. Du tar själv ansvar för att det arbete du blir tilldelad blir utfört och återrapporterat. Eftersom att arbetet sker ute på vägarna i alla väder krävs att du är tålig samt att du trivs i ett fritt arbete. Du är nyfiken och intresserad av det jobb du ska utföra. Det är viktigt att du är ansvarstagande och trivs i att arbeta i ett större team.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Intervjuer kommer att ska löpande under ansökningstiden.
Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående efter överenskommelse.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-14

Arbetsgivarens referensnummer: A671447

Upplysningar lämnas av:

Richard Källberg
Enhetschef - Anläggning
Telefon: 0859126134
E-post: richard.kallberg@ sigtuna.se

Ulf Sävström
Produktionschef
Telefon: 08-591 26 121

Facklig(a) företrädare
Michael Zingerman
Kommunal
Telefon: 08-591 268 78

Mikael Kraus
Vision
Telefon: Tel. 08-59126153
E-post: mikael.kraus@sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan