Lediga jobb

Idrottslärare till Eddaskolan F-6

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Eddaskolan är en F-4 skola och skolan är indelad i 3 arbetslag. Skolan har i dagsläget ca 280 elever och 35-talet personal.

Skolans byggnader är i ett plan med en stor skolgård gränsande till ett litet skogsparti.

Visionen på Eddaskolan är: "I Eddaskolan ges alla elever de bästa förutsättningar att utveckla sina kunskaper och förmågor för att möta framtiden i en globaliserad värld."

Arbetsuppgifter:

Eddaskolan söker en inspirerande, driven och engagerad idrottslärare som är behörig att undervisa i årskurserna F-6. Vi söker dig som har förmågan att förmedla rörelseglädje och kroppskännedom genom idrottsämnet.

Som idrottslärare är du en nyckelperson i flera av skolans gemensamma aktiviteter, såsom idrotts- och friluftsdagar. Du får stort utrymme att utforma och utveckla dessa

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med elever med annat modersmål än svenska och att du ser integrering som en spännande utmaning.

Du kommer att ingå i ett av våra arbetslag och samverka med skolans övriga personal samt ha ett nära samarbete med vårdnadshavare.

Det finns möjlighet att välja tjänstgöringsgrad 80-100 %.

Kvalifikationer:

Du är behörig att undervisa i idrott- och hälsa alternativt alternativt blir färdig med dina studier inom kort.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa som idrottslärare och är en van IT-användare samt har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med andra. För att lyckas med arbetet är det viktigt att du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete.


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2018-08-13
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: A759264

Upplysningar lämnas av:

Lena Thörnblom
Rektor
Mobiltelefon: 073-633 87 21
Telefon: 08-597 831 25
E-post: lena.thornblom@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan