Lediga jobb

Fritidspedagog

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.
Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan


S:ta Gertruds skola startade hösten 2002 och ligger i Tilområdet i Sigtuna stad. I dag har skolan ca 430 elever F- 6 och kännetecknas av en hög kvalité och fokus på kunskap, kreativitet och glädje.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som har driv och engagemang för att bidra till fritidshemmets fortsatta utveckling.
Tillsammans med kollegor ska du erbjuda barnen en meningsfull tid utifrån fritidshemmets förtydligade uppdrag i läroplanen. Under skoltid arbetar du som resurs i ett arbetslag och knyter ihop barnens dag till en helhet.

Kvalifikationer:

Du är utbildad fritidspedagog eller lärare mot fritidshemmet. Du har lång erfarenhet av arbetet i fritidshemmet. Du har en god kunskap om fritidshemmens och skolans uppdrag utifrån styrdokumenten. Du är en god organisatör, har ett tydligt och inspirerande ledarskap samt har en god förmåga att samarbeta med både kollegor, föräldrar och andra aktörer. Som pedagog är du en lagspelare, tydlig, lösningsfokuserad och positiv.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Arbetsgivarens referensnummer: A658281

Upplysningar lämnas av:

Erika Björklund
Rektor
Telefon: 08-591 260 19
E-post: erika.bjorklund@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan