Lediga jobb

Verksamhetschef Äldreomsorg

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är:
Myndighetsutövning enligt SoL och LSS
- Äldreomsorg
- Omsorg för personer med funktionsnedsättning
- Socialpsykiatri
- Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.

Äldre-och omsorgsförvaltningen har ca 730 medarbetare varav äldreomsorgens verksamhetsområde är det största. Ett gediget utvecklingsarbete för att skapa en lärande organisation pågår och vars syfte är att öka brukarnas nöjdhet och ge förutsättningar för medarbetarna att vara medskapande och delaktiga. Förvaltningen arbetar också för en effektiv resurshantering utifrån målen kostnadseffektivitet, kvalitetet och hållbar arbetshälsa.


För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Som verksamhetschef ansvarar och säkerställer du verksamhetsområdets kvalitativa arbete och utveckling utifrån vision och verksamhetside´ inom givna ekonomiska ramar.
Du arbetar för en hållbar arbetshälsa för medarbetare genom ett systematiskt arbete med att minska sjukfrånvaro. I arbetsuppgifterna ingår att använda ekonomiska resurser
kostnadseffektivt där uppföljning och tidigare åtgärder är viktiga för hållbar ekonomi. Som stöd finns kvalitetschef för verksamhetsutveckling, förvaltningsekonom samt resurser inom IT och HR.
Ditt ledarskap är tydligt och ett nära stöd till verksamhetsområdets enhetschefer. Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du tillsammans med kollegor i ledningsgruppen, enhetschefer och medarbetare har möjligheter att utveckla verksamheten. Du är direkt underställd förvaltningschef.

Kvalifikationer:

Högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård. Du har kunskap om lagar och författningar inom äldreomsorg och hälso-och sjukvård
Minst 3 års erfarenhet som chef och med vana att leda andra chefer Erfarenhet av att driva förändrings -och förbättringsarbete och framgångsrikt resultatansvar.
God kommunikativ förmåga, såväl i möten med människor som i skrift. I grunden är du en trygg, närvarande och beslutsmässig person
Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde den 1september 2017
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-21

Arbetsgivarens referensnummer: A659267

Upplysningar lämnas av:

Kristina Holmberg
Förvaltningschef
Telefon: 08-591 263 51

Facklig(a) företrädare
För fackliga företrädare se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan