Lediga jobb

vikarierande pianolärare

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.
För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan


För mer information: http://sigtuna.se/kulturskolan

Arbetsuppgifter:

Vikarierande pianolärare 60-80 % längst t.o.m. 2018-05-25
Undervisning av barn och ungdomar i piano/keyboard.
Enskild och gruppundervisning. Undervisningen kan ske både på dag och kvällstid. Det innebär att du på en arbetsdag kan behöva förflytta dig mellan flera olika skolor i Sigtuna. Helgarbete förekommer några gånger under läsåret. Du arbetar självständigt samt med kollegor i planerandet av lektioner och aktiviteter. Eleverna kommer under din ledning att under läsåret visa upp sina kunskaper i olika sammanhang som du planerar ihop med kollegor, lärare och elever.

Kvalifikationer:

Du har en musikpedagogisk högskoleutbildning eller utbildning som bedöms likvärdig och arbetslivserfarenhet inom kulturskola.
Du har ett elevfokuserat arbetssätt. Det är viktigt att du tar ansvar och arbetar med hög servicegrad och flexibilitet. Du är drivande och gillar att jobba mot nya mål. Vi vill att du aktivt deltar i utvecklingen av Sigtuna kulturskolas verksamhet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde 2018-01-08 Vikariat under pianolärares föräldraledighet, dock längst till 2018-05-25. kan eventuellt förlängas med mindre omfattning under hösttermin 2018
Tidsbegränsat till: 2018-05-25
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-20

Arbetsgivarens referensnummer: A726646

Upplysningar lämnas av:

Eva Sjögren van Berkel
kulturskolechef
Mobiltelefon: 073-6663101
Telefon: 08-59783137
E-post: eva.sjogren-van-berkel@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Susanne Fallqvist
Lärarförbundet
Telefon: 073-661 05 29
E-post: susanne.fallqvist@ edu.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan