Lediga jobb

Förskollärare till Tingvalla, Vallmon och Ärlinghedens Förskoleområde

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.
Arbetsuppgifter:

Tingvalla, Vallmon och Ärlingheden är ett förskoleområde med en mycket engagerad pedagoggrupp som vill förändra och utveckla förskolorna till att bli ännu mer kreativa, spännande och estetiska. Här blir du en del i ett positivt gäng som tar gemensamt ansvar men har olika kompetenser och ansvarsområden. Vi tänker nytt och tar tillvara olikhet, här finns möjlighet att växa och utvecklas utifrån just dina styrkor!

Kvalifikationer:

Vi söker dig som brinner för att arbeta i förskolan, som ser det som ett viktigt, spännande och meningsfullt arbete. Dig som vill lära och utvecklas tillsammans med oss.
Vi vill att du har erfarenhet av projekterande arbetssätt, pedagogisk dokumentation och gärna någon estetisk uttrycksform. Men viktigast av allt är ditt engagemang och din nyfikenhet på barnens spännande läroprocesser!

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-30

Arbetsgivarens referensnummer: A723489

Upplysningar lämnas av:

Malena Nilsson
Förskolechef
Telefon: 0736613759
E-post: malena.nilsson@sigtuna.se

Anna-lena Flodberg
Pedagogista/ Utvecklingsledare
Telefon: 0736663485
E-post: annalena.flodberg@ edu.sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Lärarförbundet
Telefon: 08-591 265 81

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan