Lediga jobb

Timvikarie - Kock

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med drygt 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Du kommer att arbeta inom Matenheten, vilket innebär ett aktivt samarbete med andra kommunens skol- och förskolekök.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Sigtuna kommun söker kockar som kan jobba som timvikarier. Du kommer att bli inringd efter behov inom MatEnheten och jobba på enheter inom Sigtuna kommun. Tjänsten innebär att du kan bli uppringd på morgonen kl. 6.30 och vi ber dig infinna dig på ett av våra kök på skola/förskola så snart du har möjlighet.

Du kommer att arbeta som kock med alla arbetsuppgifter inom restaurang/storhushåll.

Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och har självklart matgästerna i fokus i första hand.

Vill du vara med och bidra till att laga god och hälsosam mat till barnen i Sigtuna kommun?

Kvalifikationer:

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person som delar Sigtuna kommuns värdegrund, har relevant kompetens samt personlig lämplighet. Det är meriterande om du har gått restaurangprogrammet på gymnasiet eller motsvarande. För tjänsten krävs också dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock, i så väl varmkök.

Vi anser det som en självklarhet att du har utbildning och erfarenhet av att följa hygienrutiner i kök.
En självklarhet är också att du som kock kan säkerställa att allt vi serverar våra gäster är av god kvalitet samt känner till sedvanlig husmanskost och klarar av att koka gröt till ett flertal personer (serveras vissa dagar som frukost på våra enheter).

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav för att kunna garantera att rätt mat levereras ut till rätt barn. På många av våra enheter är köket bemannat med enbart en person. Bra kommunikation mellan kök och pedagoger är en förutsättning för säker mathantering.

Utdrag från belastningsregistret ska kunna uppvisas.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret.
Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 5

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-02-04

Arbetsgivarens referensnummer: A741604

Upplysningar lämnas av:

Åsa Ericsson
Områdeschef
Telefon: 08-59126669
E-post: asa.ericsson@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Ari Snorrason
Kommunal
Mobiltelefon: 070-737 03 30
E-post: ari.snorrason@sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan