Lediga jobb

Lärare i SvA och SvE

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Sigtuna stadsängar bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för:

• Gymnasieutbildning
• Vuxenutbildning
• Arbetsmarknadsinsatser
• Ekonomiskt bistånd
• Etablering nyanlända

Vid Arlandagymnasiet studerar ungefär 1000 elever. Vi har 13 gymnasieprogram, både nationella och specialutformade, och kan därför erbjuda flera olika utbildningsvägar och individuella valmöjligheter.
Våra årliga utvärderingar visar att elever och personal trivs mycket bra på vår skola. Duktiga lärare och gymnasiets ljusa och luftiga lokaler är bidragande orsaker till detta. Men inte minst det goda klimatet som råder elever emellan.

För mer information: http://arlandagymnasiet.se

Arbetsuppgifter:

Var med och ge våra elever luft under vingarna!
Vi söker en lärare i SvA gärna i kombination med Sv och Re som kan engagera eleverna i sin språkliga utveckling och sätter eleverna och deras lärande i centrum. Du är en tydlig ledare i klassrummet. Du har ett entreprenöriellt förhållningssätt och visar höga och positiva förväntningar på eleverna. Vi ser goda relationer mellan lärare och elever som en av de viktigaste framgångsfaktorerna och söker därför dig som är bra på att skapa och upprätthålla goda elevrelationer. På Arlandagymnasiet sätter eleverna egna betygsmål för kurserna och får återkoppling av sina lärare i förhållande till dem. Vi genomför digitala kursutvärderingar och utvecklar undervisningen tillsammans med eleverna.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av ämnesövergripande arbete och bla samverkas undervisningen i SvA1 och SvE1. Vi kan även erbjuda samarbete med bl a skolans FN-rollspel, gymnasiearbeten och Ung Företagsamhet. Du ser IKT som en naturlig del i undervisningen och arbetar självklart språkutvecklande. Du har erfarenhet av att arbeta med bedömning för lärande.

Vi söker dig som vill undervisa på en skola som präglas av sitt breda utbud av utbildningar, samarbeten i och utanför skolan, aktiva elevföreningar och kollegial samverkan. Sigtuna är en Fairtrade City och en ekokommun.

Du ingår i ett positivt arbetslag som samarbetar över ämnesgränser och ser möjligheter. Mentorskap kan ingå, men vi är just nu inne i en spännande utveckling mot att renodla såväl lärarrollen som uppdraget som mentor och utvecklar därför heltidsmentorskap. Eleverna driver UF, FN-rollspel, olika elevföreningar och deltar i event under kompetenta lärares ledning - bli en av oss!

Kvalifikationer:

Legitimerad gymnasielärare i SvE och SvA samt gärna Religion.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-11
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-25

Arbetsgivarens referensnummer: A698784

Upplysningar lämnas av:

Åsa Ersson
Rektor
Mobiltelefon: 0736663460
Telefon: 08-597 833 95

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Telefon: Se kommunens hemsidan www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan