Lediga jobb

Sommarvikariat på Ärlinghem

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 47 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 20 000 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Äldreomsorgsförvaltningen ansvarsområden är:
Myndighetsutövning enligt SoL och LSS
- Äldreomsorg
- Omsorg för personer med funktionsnedsättning
- Socialpsykiatri
- Hälso- och sjukvård samt primärvårdsrehabilitering inom särskilda boendeformer och daglig verksamhet.

Ärlinghem är ett boende för åldersrika personer med somatisk inriktning.
På Ärlinghem bor 70 brukare i egna lägenheter med gemensamma gemensamhetsutrymmenFör mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:


Vi erbjuder dig ett sommarjobb som är meningsfullt och som ger dig kunskaper och erfarenheter för livet. Hos oss får du uppleva möjligheten i att se världen genom någon annans ögon. Du planerar din arbetsdag tillsammans med kollegorna på enheterna och innehållet är utifrån varje enskild brukares behov och önskemål, så att de kan leva sitt liv som de önskar och har behov utav. Arbetet som omvårdnadspersonal passar dig som kan arbeta oregelbundna tider så som dag, kväll, natt och helg. Här får du möjlighet att arbeta med åldersrika personer.

Kvalifikationer:

Har du en godkänd undersköterskeutbildning eller likvärdig är det meriterande även om utbildningen är pågående. Du är minst 18 år. God datorvana, goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift är ett krav. Du är trygg i din yrkesroll och kan se lösningar istället för hinder samt att du har en god planeringsförmåga. Du är flexibel, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra människor. Ditt bemötande präglas av respekt och värdighet och du är en ansvarstagande person med ett stort engagemang. Du har ett genuint intresse för att hjälpa och stötta människor. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2017-08-30
Antal platser: 25

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-30

Arbetsgivarens referensnummer: A654595

Upplysningar lämnas av:

Anna Svensson Walther
Enhetschef
Telefon: 08 - 59126519

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare
Se kommunens hemsida
Telefon: www.sigtuna.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan