Lediga jobb

Förskollärare till BSY - förskolor

Sigtuna. Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.

För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola.

Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan.

Brage, Saga och Ymer förskolor bildar enheten BSY där vi tror att lärande sker genom reflektion där processen är i fokus. Vi organiserar reflektioner i olika nätverk där du får möjlighet att reflektera bland annat utifrån pedagogisk dokumentation, forskning, existentialism och filosofi. Vi organiserar för att våra barn ska mötas i mindre sammanhang, där vi strävar efter att barnen ska utforska i modiga och tillåtande sammanhang.

Vi söker inspiration och kunskap från olika platser och på olika sätt, där vi bl.a. tar hjälp av olika konstnärer samt inspireras från andra företags organisationstänk.

Arbetslagets reflektionstid ligger under förmiddagstid, där man med hjälp av en reflektör utmanas i att höja perspektivet. Alla medarbetare sitter i en arbetsgrupp med ansvar för att utifrån gruppens kompetenser, höja enhetens kvalité och förståelse.

BSY har en flexibel och ständigt föränderlig organisation, som skapar möjligheter till nya förståelser och perspektiv. BSY har kommit långt gällande arbetet med den digitala verkligheten. Vi har ett rikligt utbud av digitala verktyg och du kommer att möta spännande och utforskande miljöer.

Arbetsuppgifter:

Du arbetar i ett arbetslag, där du har ytterligare ansvar för att se till att reflektion kring det pedagogiska arbetet, kontinuerligt sker utifrån förskolans reviderade läroplan.

Kvalifikationer:

Du är utbildad examinerad förskollärare alternativt lärare med inriktning mot yngre åldrar.Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi erbjuder dig:
- en verksamhet som organiserar för framtidens förskola
- möten i olika verkligheter
- arbetskläder


Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret för att säkerställa att ingen sökande blir diskriminerad på grund av kön, etniskt tillhörighet eller ålder.

Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Vi erbjuder semestertjänst alternativt uppehållstjänst.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2018-08-01. Tillträde i augusti eller efter överenskommelse.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-07-19

Arbetsgivarens referensnummer: A795816

Upplysningar lämnas av:

Niklas Brånn
Förskolechef
Mobiltelefon: 0736 - 61 05 49
E-post: niklas.brann@sigtuna.se

Rita Allawardian
Kommunikatör & Organisationsutvecklare
Telefon: 070-168 90 84
E-post: rita.allawardian@ edu.sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare - se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan