Lediga jobb

Lärare i matematik på Introduktionsprogrammen

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för:

• Gymnasieutbildning
• Vuxenutbildning
• Arbetsmarknadsinsatser
• Ekonomiskt bistånd
• Etablering nyanlända

Vid Arlandagymnasiet studerar ungefär 1000 elever. Vi har 13 gymnasieprogram, både nationella och specialutformade, och kan därför erbjuda flera olika utbildningsvägar och individuella valmöjligheter.
Våra årliga utvärderingar visar att elever och personal trivs mycket bra på vår skola. Duktiga lärare och gymnasiets ljusa och luftiga lokaler är bidragande orsaker till detta. Men inte minst det goda klimatet som råder elever emellan.

För mer information: http://www.sigtuna.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker en matematiklärare på Introduktionsprogrammen på Arlandagymnasiet. Undervisningen sker i grupper som är i behov av olika nivåer av matematik. Förutom matematikundervisning kan det tillkomma rörliga timmar som vikarie och ett mentorskap av ett antal elever. Mentorskapet är en viktig del i arbetet hos oss och med våra elever. Det blir du som följer eleven, bevakar elevens intressen, för dialog med vårdnadshavare eller god man. Eleven står i fokus och du är den som samordnar allt. Det blir din uppgift att hålla i utvecklingssamtalen och förmedla och sammanställa de omdömen som eleverna fått. Ett coachande förhållningssätt är av vikt.

Kvalifikationer:

Du ska ha erfarenhet av att ha jobbat med ungdomar och med fördel nyanlända. Din förmåga att lyssna in och förmedla samt vara drivande i det enskilda samtalet med eleven är viktigt. Du måste vara stresstålig och flexibel då förändringar sker löpande under läsårets gång. Introduktionsprogrammen har löpande intag. Förmågan till det individuella samtalet och hitta relationer till elever som har det lite småjobbigt är nyckeln till framgång.
Du ska vara behörig och legitimerad matematiklärare men ytterligare behörighet i andra ämnen är meriterande.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2016-01-09 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-01-15

Arbetsgivarens referensnummer: A624759

Upplysningar lämnas av:

Veronica Suskic
Rektor
Telefon: 073-6610400, 08-59783077
E-post: veronica.suskic@ arlandagymnasiet.se

Facklig(a) företrädare
Anders Westermark
Lärarförbundet
Telefon: 08-597 830 10

Nina Lindkvist
lokalombud LR
Mobiltelefon: 073-6613701
E-post: nina.lindkvist@ arlandagymnasiet.se

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan