Lediga jobb

undersköterskor och vårdbiträden till sommarvikariat!

Hemtjänsten i Sigtuna kommun söker drivna och engagerade undersköterskor och vårdbiträden som vill arbeta med äldre personer under sommarmånaderna.

Du kanske tänker på den pittoreska staden vid Mälaren, den internationella mötesplatsen och handelsstaden med tusenåriga anor? Det är sant. Men idag är Sigtuna kommun så mycket mer. Här finns Märsta, Valsta, Rosersberg, Arlanda och en levande landsbygd. Än idag är Sigtuna en plats som välkomnar det internationella och mångkulturella. För vi vet att olikheter berikar. Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen. Varje år passerar många miljoner människor Sigtuna kommun via landets största flygplats. Men snarare än en plats att resa ifrån är det här en plats att komma hem till. Välkommen till Sigtuna kommun.

Sigtuna kommun ligger strategiskt placerat mitt emellan Uppsala och Stockholm, och du kan ta dig runt med SL-kortet i hela kommunen. Vi har verksamheter centralt beläget i både Märsta och Valsta men också i natursköna Rosersberg och Sigtuna stad.

Äldre- och omsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun erbjuder ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet för dig att göra skillnad för våra äldre. Vår vision är att nå en omsorg i toppklass och för att lyckas behöver vi de allra bästa medarbetarna.

Under sommarmånaderna behöver vi extra förstärkning och letar efter dig som vill arbeta inom kommunens hemtjänst.

Arbetsuppgifter:

Vi har brukare med hemtjänst i olika delar av kommunen . Du får introduktion på arbetsplatsen och blir visad runt av en handledare för att du snabbt ska komma till rätta. För oss är det viktigt att du trivs med din arbetsplats, och det finns goda möjligheter att arbeta extra som timvikarie även efter sommaren om du skulle trivas särskilt bra.

I ditt uppdrag ingår att i samarbete med kollegor förbättra, utveckla och driva verksamhetens arbete framåt. De dagliga arbetsuppgifterna att hjälpa och stötta brukarna i deras vardag. Det kan handla om att hjälpa brukarna att gå upp på morgonen, klä på sig, ta en promenad, laga mat, tvätta och städa, samt att få vardagen att fungera. I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning.

Kvalifikationer:

Vi söker undersköterskor, vårdbiträden och dig som vill arbeta med att stötta äldre i deras vardag. God kvalitet och service uppstår i mötet mellan människor och därför letar vi efter dig som tycker att det är roligt att arbeta med människor och förstår vikten av ett gott bemötande. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom äldreomsorg är det meriterande.

För att du ska trivas är det viktigt att du har god samarbetsförmåga med kollegor, brukare och anhöriga eftersom du kommer att arbeta i team tillsammans med andra. Det är viktigt att du är villig att dela din kunskap med andra i organisationen samt att lära dig nya arbetssätt. Arbetet kräver också att du kan arbeta självständigt. Körkort är meriterande.

Du behöver även ha goda kunskaper i det svenska språket både gällande tal och skrift samt god datorvana eftersom all dokumentation sker digitalt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 50

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-03-30

Arbetsgivarens referensnummer: A755416 - Kopia (2)

Upplysningar lämnas av:

Birgitta Enblom
Enhetschef
Mobiltelefon: 070 085 16 92
Telefon: 08 591 269 07
E-post: birgitta.enblom@ sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
För fackliga företrädare se kommunens hemsida

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan