Lediga jobb

Granby nya förskola behöver barnskötare

Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med 45 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden.

I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan

Granby är ett bostadsområde som ligger en bit utanför Sigtuna. Att ta sig till förskolan gör man lättast med bil, men man kan ta sig hit med buss 579 också. I augusti 2013 öppnade Granby nya förskola för 40 barn.
Förskolan ligger i en lantlig miljö med närhet till skogen, hästhagar och Mälaren. Den består av två avdelningar, en för de yngre barnen och en för de äldre barnen. På förskolan arbetar för närvarande åtta pedagoger.

För mer information: http://sigtuna.se/granby

Arbetsuppgifter:

Vi söker en barnskötare som vill vara med att utveckla verksamheten utifrån läroplanens intentioner och med inspiration från de värden som förknippas med Reggio Emilia filosofin.
Allt arbete ska utgå från Lpfö98/16 samt satta styrdokument. Vårt arbetssätt förutsätter en aktiv pedagog som möter barnet på dess nivå. Det innebär att barnet i vardagen utmanas till eftertanke och lärande. Det ställer krav på dig som pedagog att stanna upp, vara lyhörd och tillåtande

Kvalifikationer:

Du är utbildad barnskötare. Du är en lyssnande pedagog med ett nyfiket, reflekterande och medforskande arbetssätt. Du har förmåga att leda en barngrupp. Arbetet bygger på att du är självgående, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och förväntas vara flexibel i ditt sätt att prioritera. Du har god pedagogisk kunskap och en förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Du förmedlar en positiv livssyn och tycker att det är roligt att lära dig nya saker. Det är meriterande om du har goda kunskaper i IKTErfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Sigtuna kommun erbjuder friskvårdsbidrag och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 1 februari 2017 eller efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-01-16

Arbetsgivarens referensnummer: A640015

Upplysningar lämnas av:

Lisa Linefjell, förskolechef
Telefon: 0736613533
E-post: lisa.linefjell@sigtuna.se

Facklig(a) företrädare
Kommunal
Telefon: 08 591 265 84

Tillbaka

«Fler lediga tjänster
Synpunkter & felanmälan